cu un strop de infinit

     Te aud în fiecare respirație grea. Iți aud pașii obosiți îndepărtându-se pe cărările neștiute, ascunse în inima ta.

Te ascult în fiecare noapte, amețită printre gânduri. Îmi povestești despre un răsărit pierdut în viitor, despre posibilitatea unei iubiri infinite, despre copii cu ochi verzi. Știai că seară de seară îmi șoptești cântece de dragoste?

De ce te-ai oprit? De ce lași teama să îți strângă sufletul?

     Te văd nopțile târzii,  printre așternuturi. Îmi zâmbești și văd cum se formează un cuvânt pe buzele tale dar niciodată nu vrei să împarți. Văd tristețe și agitație în ochii tăi, ești gata de plecare. Îmi doresc să rămâi. O mie de gânduri se ascund pe fruntea ta, în ridurile deja obosite, te gândești care ar fi cel mai ușor mod de a nu mai simți. Te decizi că nu mai vrei nimic și alegi să mă închizi într-o încăpere ascunsă pe cărări neștiute, unde știi că nu vei mai putea veni dupa mine. Te rog, rămâi măcar până adorm, lasă-mă să adorm între brațele și bătăile inimii tale. Îmi doresc să rămâi până dimineață, măcar o singură dată, dar tu îmi săruți visele și pleci. Ai ales să mă ascunzi, deși eu eram partea cea mai importantă din tine.

Te mai văd numai în amintirile semieterne de mâine.

tumblr_m7z35ud5x61rrh4xzo1_500

     Te simt în clipa de azi și în clipa de mâine. În fiecare mișcare bruscă, în fiecare bătaie târzie a inimii. Nu era că inima ta ar trebui să bată pentru amândoi?

Îți simt povara grea, te trage în jos, te încetinește. Îți simt gândurile epuizate pe pieptul meu, îți simt respirația plimbându-se pe corp, buzele fierbinți pe umărul drept. Te simt sub piele, în fiecare fior îți simt pasiunea.

     Te port între coaste, în vise și gânduri. Te port în povești eterne, create din vise mărețe, gânduri încălcite și dor arzător. Îți port parfumul împregnat în piele. Te port în suflet, ești haosul și liniștea mea.

     Te iubesc. Te iubesc cu un strop de infinit.

Advertisements

4 thoughts on “cu un strop de infinit

  1. Pingback: cu un strop de infinit | douăzeci și nouă | Bun De Citit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s